Warning: Use of undefined constant WPLANG - assumed 'WPLANG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/biseric/public_html/wp-content/plugins/counter/instantcounter.php on line 33
Biserica Metodistă Unită | Poți să scapi de întuneric?

Poți să scapi de întuneric?

Follow-the-Light-of-the-WorldNoaptea aduce oamenilor un sentiment de nesiguranţă, mai ales atunci când nu ai o sursă de lumină, când nu poţi vedea nimic, decât întuneric.

În astfel de momente nu ştii pe ce calci, spre ce te îndrepţi, mergi bâjbăind şi teama te cuprinde. Imaginează-ţi cum ar fi să trăieşti nu o noapte de câteva ore în întuneric total ci ani de zile, o veşnicie…

Cu siguranţă ar fi nişte ani grei, înfiorători şi fără nici un sens.Ştiai că aşa este viaţa ta fără Isus Hristos? Când nu îl ai pe El eşti dezorientat, trăieşti în teamă, bâjbâi, te loveşti de multe lucruri care te fac să cazi şi să te răneşti din nou şi din nou.

Un alt lucru pe care trebuie să-l realizezi este că acest întuneric este creat de Satan, el vrea să fii distrus, să te simţi imobilizat şi în cele din urmă să-ţi pui capăt zilelor, nemaigăsind un sens în viaţă.

Vrei să scapi de această situaţie, ei bine ai nevoie de Lumină, ca să vezi clar, să şti pe unde mergi şi pe ce calci, să simţi siguranţa şi căldura pe care ea o oferă. Isus este Lumina de care ai nevoie în viaţa ta:

Isus le-a vorbit din nou, şi a zis: „Eu sînt Lumina lumii; cine Mă urmează pe Mine, nu va umbla în întunerec, ci va avea lumina vieţii.” Ioan 8:12

Nu mai trebuie să trăieşti în întuneric, acum poţi ieşi la Lumină! Apostolul Pavel a primit următoarea chemare de la Isus:

Te-am ales din mijlocul norodului acestuia şi din mijlocul Neamurilor, la cari te trimet,ca să le deschizi ochii, să se întoarcă dela întunerec la lumină, şi de supt puterea Satanei la Dumnezeu; şi să primească, prin credinţa în Mine, iertare de păcate şi moştenirea împreună cu cei sfinţiţi.” Faptele apostolilor 26:17-18

Isus vrea să îţi ierte păcatele şi să te scoată de sub puterea diavolului, pentru ca să fii un copil de Dumnezeu, bucurându-te de libertate şi lumină.

Tot ce ai nevoie este să spui o rugăciune asemănătoare cu aceasta:

Doamne Isuse, mărturisesc că am trăit în întuneric şi în păcat, declar că vreau să fiu al Tău şi că Te primesc ca Salvatorul, Domnul şi Lumina vieţii mele, de azi înainte mă voi ruga Ție ştiind că Tu mă poţi lumina şi conduce în această viaţă.Te rog să mă ierţi pentru fiecare greşeală şi faptă rea pe care am făcut-o în întuneric.De azi vreau să fiu doar al Tău şi să Te urmez. Amin.

Acum pentru că ai făcut această rugăciune, Isus Hristos a venit în inima ta şi ţi-a iertat păcatele. Viaţa ta de acum are un sens şi o Lumină pe care de mult ţi-o doreai.În orice circumstanţă te-ai afla te rog să nu uiţi ce spune cartea Psalmilor despre Dumnezeu:

Iată că nici chiar întunerecul nu este întunecos pentru Tine; ci noaptea străluceşte ca ziua, şi întunerecul ca lumina. (Psalmi 139:12)

De azi nu trebuie să mai trăieşti în teamă, îndrăzneşte să calci, să mergi tot mai departe pe acest drum plin de lumină.

 

-Pastor Cristian Istrate

articol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>