Warning: Use of undefined constant WPLANG - assumed 'WPLANG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/biseric/public_html/wp-content/plugins/counter/instantcounter.php on line 33
Biserica Metodistă Unită | Care este viziunea Bisericii Metodiste Unite?

Care este viziunea Bisericii Metodiste Unite?

003-PCV_0707
 

“Să facem ucenici ai Domnului Iisus Hristos cu scopul de a transforma lumea. Lucrarea noastră şi misiunea noastră este orientată în jurul ajutorării săracilor, combaterea bolilor, îmbunătăţirea sănătăţii la nivel global. De asemenea, avem ca obiectiv susținerea congregaţiilor noi formate, precum şi susținerea necesară dezvoltării de noi lideri ai bisericii. Aceste obiective nu pot fi atinse decât în unitate, prin puterea conectivității dintre toate congregațiile, astfel fiind posibil un impact pozitiv de proporții la nivel global.”

Biserica Metodistă Unită are în centrul teologiei ei ucenicia. Noi credem că este important să avem o înțelegere a ceea ce suntem în relație cu Dumnezeu, unul cu altul și în relație cu lumea. Credința noastră este întemeiată pe dragostea și harul Lui Dumnezeu, pe Iisus Hristos pe care L-am primit în inimă și care ne-a împuternicit prin Duhul Sfânt. Viața noastră de creștini este răspunsul nostru la iubirea și harul Lui Dumnezeu.
Biserica solicită răspunsul nostru față de intenția lui Dumnezeu de a face ucenici. Ucenicia se concentrează pe a călca pe urmele lui Iisus. Ca și ucenici, noi nu suntem spectatori pasivi, ci participanți energici în activitatea pe care Dumnezeu vrea să o desfășoare în lume. Datorită a ceea ce a făcut Dumnezeu pentru noi, noi ne oferim viețile noastre înapoi ca dar Lui. Ne conducem viețile noastre în așa fel încât lucrarea lui Hristos să se întruchipeze în familiile noastre, la locurile de muncă, în comunități și în întreaga lume.

articol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>